Suolalamput

 

suolalamppu3_001suolalamppu3_002kulho_500

Suolakidelamppu tuo monia positiivisia ominaisuuksia ja palan luontoa elinympäristöösi. Se tuo positiivista energiaa esim. makuuhuoneeseen, toimistoon. ym. lämpimällä valon hehkulla. 

Suolakidelampun miellyttävä valo luonnonväreissä vaihtelee valkoisesta oranssiin parantaen henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi.

Normaali positiivisten ja negatiivisten hiukkasten suhde päivittäisessä huoneilmassa riippuu monesta eri tekijästä, kuten ilmanpuhdistimista, tietokoneista, sähkölaitteista, tupakansavusta ja huonosta tuuletuksesta. Kaikki nämä ovat vastuussa rajusta positiivisten ionien kasvusta huoneilmassa. 

Suola on negatiivisesti vapaiden ionien lähde ja tämä vaikutus on entistä voimakkaampi, kun suolakidettä lämmitetään hehkulampulla tai tuikkumalleissa kynttilällä.

Näissä lampuissa käytetyt suolakristallit ovat jopa 1200 metrin syvyydestä kaivettuja luonnonkiteitä. Suolakristallilla on oma muotonsa sekä värinsä ja siksi jokainen lamppu on oma uniikki yksilönsä. Lamput valmistetaan pääsääntöisesti käsityönä.

Suolatuikku (n.700g.)   (sis.kynttilän)                 

Suolavalaisin  (n.2-6kg) "klassinen malli"                                  

Erikoismallit (esim. kissa, ruusu , kulho)

TUOTTEET SAATAVISSA MYYMÄLÄSTÄ                                   


Ajankohtaista

7.5.2017

Lue lisää

7.12.2016

Lue lisää

1.10.2016
Pysäköinti
Lue lisää
Kaikki uutiset ->